mito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar,
Bir süredir Apple ürünlerini yakın takibe aldım ve piyasa araştırması yapıyorum. Malumunuz üzere Apple ürünleri oldukça pahalı.. Hal böyle olunca her markanın olduğu gibi bu markanın da çeşitli kalitelerde replikalari var piyasada.
Ben özellikle airpods ürünlerini araştırdım. Airpods 2.nesil ve airpods pro ürünlerinin ust düzey repliklerini buldum. Daha sonra N11, gittigidiyor gibi bilinen pazar yerlerinde satışlarının yapıldığını gördüm. Bu bilinen pazsryerlerinin bunların satışına nasıl ve ne şekilde izin verdiği hakkında bir bilgim yok. Fakat adamlar zaten açık açık söylemişler üst düzey replika üründür diye..
Bu pazar yerlerinde bahsettiğim ürünlerin satış fiyatı mesela 2.nesil airpods için 350 de diyen var 400-500 de diyen var.
Şimdi diceksiniz ki ben sana 40 tl ye bulurum😂 ben de size 15vtl ye kadar replika ürün bulabilirim ancak bahsettiğim ürünler birebir ve üst düzey ürünler arkadaşlar.
Süpercopy ürün olarak adlandırılıyor
Benim merak ettiğim konu:
Airpods 2.nesil için 250 tl
Airpods pro için : 400 tl olarak fiyat belirledim kafamda. Bu fiyatlardan bu ürünleri satabilirmiyim bu forumda?
Almak isteyen kaç kişi çıkar?
Kafanıza ne gibi sorular takılır?
Fiyat önerileriniz olur mu?
Gelin bir beyin fırtınası yapalım dostlar. Hem ticaret olsun hem fikir firtinasi🤯🤯🤯
Haydin selametle kalin👍👍
Kutusunda apple logosu ve kulaklik kismina dokunarak kapatma yoksa replika pek bi anlam ifade etmiyor hocam