Merhaba öncelikle 4 farkli sitem var bir tanesi için deneyeceğim sonuçlar olumlu olursa devamlı çalışabiliriz aylık 10k reklam bütçem var.

Site smm dir . DİKKAT USLUBUNUZU BEYENMEZ İSEM İLK VE SON TİCARET OLUR AMA SİZİ ENGELEMEM DEMEK SİZE VERDİĞİM PARAYI SİZE HİBE ETTİĞİM ANLAMINA GELMİYOR BÖYLE DÜŞÜNENLER VAR R10 DA

Reklamlar için günlük belirlediğim bir bütçe olacak o bütçeyi asmayacak ve belli saatlerde çalışmasını istiyorum su saat çalışsın zaten bütçe tükeniyor bir sure sonra.

Günlük rapor istiyorum kimseye güvenmiyorum bu konuda acık sözlüyüm çok canim yandı yanıyor.

Reklamı siz iyi verdiğiniz için değil ek bütçe ödediğiniz için veriyorum burada bir yanlış anlaşılma olmasın.

Haftalık düzenle çalışma yapacağım ben haftalık ödememi gününden önce yaparım reklamlarımın durmasını istemem.

Günlük raporları mutlaka görmek isterim bu gün ne kaybettim ne kazandım bilmem gerekli.

Bu hizmeti sunacak kaliteli isimlerle çalışmak istiyorum fiyat tarifenizi bana yollarsanız sevinirim haftalık 500 tl ile 1000 tl arası alim yapacağım ilk etapta.

Not : Kurumsalar üyelerle çalışmıyorum.