Kardeşim aynen yazdığın gibi sormak istediğim bu fakat herkes acındanmı ölsün X kesimin maaşına göz dikilmiş vs. diyor.
Benim demek istediğim maaşını vermesin maaşını kessin demiyorum. Banane yani sonuçta haddime değil sorgulamak parasını.
Benim sorduğum adaletlimi ?
Sizin dediğiniz gibi Kötü koşullarda olanları neden kimse kollamıyor? evet bu 4 5 kat iş yükü olupta belki diğer kesimden daha az maaş alanlar var şuan ve bir kesimin iş yükü çok az ken belki hiç yok ken daha fazla maaş alan bi kesim var.
Bu ne kadar adalet li ben bunu merak ediyorum. Herkes sanmış ondan al ona ver diyorum. Arkadaşlar ben öyle bi imada bulunmadım.
Sizde diyebilirsiniz doğru onun şartlar çok zor oldu Onlara ek ödeme yapılmalı bi kesimin iş yükü az bi kesimin çok fazla hakkıdır fazla maaş diyebilirsiniz.
Bu olabilir ama ben kimsenin parası kesilsin demedim. ( Teşekkür ederim güzel yorum için. )
Belki ben yanlış anladım ama konu başlığı "Devlet Memuru..." olunca genelleme yaptığınızı düşündüm. (Memur değilim.) Pandemi olsun olmasın kimse hak etmediği maaşı almasın ama şu an bence dikkatimizi özel sektörde çalışıp ücretsiz izine çıkarılanlar gibi zordaki kesimlere çevirmemiz lazım