İştebuda bi yorumdur kardeşim ben demedim memurun elindekini alın maaşı kesin.
Ama kimsede demedi iş yükü artan doktora hemşireye enerji sektörüne ulaşımdaki kişilere ek 2 kart verilsin şu verilsin. Çünkü şu kesimin iş yükü az onların fazla demiyor kimse.
Ben senden alsın ona versin demedim ki ? Adaletlimi dedim

Mesele bundan ibaret.
Yanlış bir şey anlaşılmasın diye özenle yazmaya çalışıyorum. Tabii ki siz kimseden bir şey alınsın demediniz, ilk mesajınız öyle anlaşılıyordu onu belirttim sadece.
Alıntı
Ama kimsede demedi iş yükü artan doktora hemşireye enerji sektörüne ulaşımdaki kişilere ek 2 kart verilsin şu verilsin. Çünkü şu kesimin iş yükü az onların fazla demiyor kimse.
Hocam kimse kimseyi zorla devlet memuru yapmıyor. Devlet kurumu özel şirket değildir. Ne kadar iş varsa o kadar çalışırsın. Size örnek vereyim, sayıları rastgele yazıyorum. Asker 2 ay taburda bekler, sonra çıkar 2 ay mayınların, mermilerin, roketlerin önünde operasyon yapar, gerekirse canını verecektir orda, kimse fazla maaş alsın askerler demez. İtfaiye personeli, 1 ay yangın çıkmaz merkezde oturur, orman yangını çıkar ateşin dumanın içinde canını hiçe sayarak işini yapar. Kimse fazla maaş alsın itfaiyeciler demez. Herkesin çalışacağı zaman gelir ve çalışırlar. Adaletli olan budur. Nüfus müdürlüğündeki memurlar az iş yükü ile çok rahat keyifli keyifli çalışıyorlardı, yeni kimlik kartları ilk çıktığında 10 yıllık çalıştılar, hepsinin ömründen 2 yıl gitti. Kimse çıkıpta ya bu insanlara yazık çok çalıştılar bu sene fazla maaş alsınlar demedi. Yoğunluk bitti yine daha rahatlar.
Şunu da eklemek isterim, sağlık çalışanlarına fazla maaş mı verilecek, tabii ki verilsin hiç lafım yok. Sadece neden verilmiyor diye sorgulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım anlatabilmişimdir.