Müşteri kaybedeceğime yapayım diyorlar malesef
Hocam bu politika yanlış bakın ben birine bir yardımda bulundum gerçekten maddi olarak sıkıntıda olduğunu fark ettim ücretsiz bir yardım yaptım o kişi bana 3 iş getirdi ve sektörün gerçek fiyatına. Bazı şeyler karşılıksız yapılmalı zaten karşıdaki sizin iyi niyetinizi hiçbir zaman unutmayıp yardımcı oluyor ben de insanların bu huyuna bayılıyorum ne yapalım
Valla ben fiyatımı yüksek tutuyorum. Ayda 1-2 iş çıkıyor. Ucuz işlere basit işlere hiç zaman ayırmıyorum. Ayda 2 proje yaparsam 1000-1500 para kazanıyorum allah bereket versin. 50- 100 tllik işlere zaman ayırırsam. Kaliteli iş veremem. Az iş çok para yetiyor bana. Milletin yaptığı ucuz işlere bulaşmıyorum bile. Hiçte gerek yok.
Hocam sizi takip ediyorum güzel işler çıkarıyorsunuz emeklerinize sağlık. En iyisini yapıyorsunuz ben de sizinle aynı mantıktayım ayda maksimum 3-4 iş yapıyorum ama kafam rahat. Kafamı gereksiz işlerle doldurup verimliliğimi yitirmiyorum. Mesela ticaretim 2, bu iki kişi de gerçekten çalışmak çok zevk verdi iki kişi ile de iş bitmiş olmasına rağmen hala görüşüyoruz mutluluklarını ve memnuniyetlerini iletince zaten öyle mutlu oluyorsunuz ki getirisi umrunuzda olmuyor

Ekleyin bir ara ortak bir şeyler yaparız tabii siz de isterseniz

İyi çalışmalar.