Çok haklısın adaşım, ancak maalesef serbest piyasa geçerliliği var. Onun için bir şey söylenemez ve yapılamaz. Kalite asla tesadüf değildir, ucuz etin yahnisinin ne olacağını bilen de ucuzuna kaçmaz.
Hocam lütfen beni kimse yanlış anlamasın herkesin ekmeğine, işine ve emeklerine saygım sonsuz ama iki taraf da mağdur olunca üzülmüyor değilim.
Şimdi adamda hiç para yok hocam cep delik evdeki dolap boş haliyle adam ulan ne kazansam kârdır mentalitesiyle yola çıkıyor. Ucuza iş alma olayı öyle başlıyor ve alıyor başını gidiyor.
Böyle bir gerçek de var elbette bu ve bu durumda olabileceklerini de düşünmek gerek ama ben gördükçe yardımcı oluyorum elimden ne tür bir yardım gelirse esirgemiyorum böyle bir dönemde herkesin bir birine destek çıkması gerek. Yani ucuza yaptırmak yerine "arkadaşlar durumum bu, şimdi maalesef ödeme yapamam yardımcı olabilecek birileri varsa ilk fırsatta ödeme yapabilirim." diye yazacak birine ben eminim bu forumdan birçok kişi ücret talep etmeden seve seve yardım eder. Zaten burayı bu yapan olay da bu