Merhaba değerli forum üyeleri, umarım hepiniz iyisinizdir. Malum web tasarım ve grafik tasarım alanında hizmet veriyorum ve neredeyse her gün ama her gün karşılaştığım bir durumdan bahsedeceğim. Çok uygun fiyata yaptıkları için sitelerinizi bazı dostlara emanet ediyorsunuz ve %90'ınız bu hizmetten memnun kalmıyorsunuz. Sektörü, işi gerçekten bilen insanlar zaten işi hakkı ne ise onu talep ediyor ama ısrarla gidip ucuz hizmeti tercih ediyorsunuz ve bir kısır döngüye girmeye başlıyorsunuz. Bozuldukça yaptırmaya çalışıyorsunuz ve fiyat olarak en ucuzu tercih ettiğiniz için genelde hep aynı noktaya dönüyorsunuz.
Bu ucuz hizmeti veren dostlarım yanlış anlamasın amacım kesinlikle işlerini baltalamak değil gerçekten işinin hakkını veren çok insan tanıyorum bu forumda ama peki siz değerli arkadaşlar ne zaman sırf işi kapmak için hakkınız olanı değil de çok daha altını teklif etmekten vazgeçeceksiniz? Bence bir iş yapılıyorsa o işin hakkı neyse o istenmeli bunda utanılacak, çekinilecek bir şey yok. Elbette herkesin bütçesi uygun olmayabilir yeri gelir indirime gidersiniz yeri gelir direkt ücretsiz yardımcı olursunuz ama sektörün fiyatını zaten öldürüyorsunuz canınız sağolsun ama en büyük saygısızlığı kendi emeklerinize yapıyorsunuz. Kendinize çok çok iyi bakın, bilgiyle ve sağlıkla kalın. Herkese hayırlı işler diliyorum