Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Mesela Öğretmen veya Üniversite personelleri

9 10 aydır okul vs yok daha açılmayacak gibi iş yükü yok gibi bişey evde yata yata ders anlatılıyor veya hiç bi iş yapmıyor gibi yani şahsi görüşüm
Öncelikle ÖZEL SEKTÖR'de bir öğretmen olarak bu konuya cevap yazma ihtiyacı hissettim.
"Yata yata ders anlatıyorlar" tabiri son derece yanlış bir ifadedir, bunu düzeltmenizi rica ederim.
Yata yata ders anlatıyor dediğiniz anne baba öğretmen çiftin kızları balkondan düşüp öldü, yata yata ders anlatıyor dediğiniz insanlar siz bu yazıları yazabilesiniz diye ailelerinden çok sınıftaki öğrencilerinin dertleriyle uğraştı ki gün gelip okuma yazma öğrettiği bir kişi bu ifadeleri kullanabilsin diye!

Ömrünüzde hiç birşey bilmeyen bir insana birşey öğretmeye çalıştınız mı ?

Bence çalışmadınız, eğer çalışmış olsaydınız "yata yata" tabirini kullanırken elleriniz titrerdi.

Konunun ana fikrine gelecek olursak, para alanın aldığı parayı hak etmesi kendi sorumluluğundadır, 30 dk. 40 dk dersi uzaktan eğitimde anlatırken okulda terlediğimden daha fazla terlediğim zamanı biliyorum.

Ben özel sektör ÖĞRETMEN'i olarak cevap veriyorum ama meslektaşlarıma özel - devlet ayırt etmeden bu şekilde bir ithamı doğru bulmuyorum.

"Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." bu kadarını herkes bilir, devamı ise şöyledir, "Eserin kıymeti, sizin yeteneğiniz ve özveriniz derecesiyle uygun olacaktır"

Baş Öğretmen - Gazi M. Kemal ATATÜRK