Merhaba, Freepik hesabı istiyen arkadaşlara premium hesaplar sağlayabilirim. Elimde (SINIRLI SAYIDA) | 12 adet premium hesap bulunmakta.. Freepik Nedir ?
Ücretli/Ücretsiz vektörler, PSDler, simgeler(ikonlar) ve fotoğraflar için eşsiz bir kaynaktır. Platform, Freepikin ekibi veya grafik tasarımcıları ve vektör sanatçıları-katkıda bulunanlar topluluğu tarafından tasarlanan her ay 80.000den fazla özel kaynağın yüklendiği özel bir web sitesidir.
Asıl görsellerin, premium olarak anılan (ücretli üyelikler) ile birbirinden eşsiz PSD'ler, Logo Tasarımları, Web Tasarım Şablonları, Grafik Tasarım ve Grafik Tasarıms setlerinin paylaşıldığı bir websitedir.
Site adresi;
www.freepik.com Önemli Not:
Hesaplar da herhangi bir illegal'lik yoktur. Tamamen, Freepik'in sağladığı bir sistemdir. Hesapların, kapanma veya banlanma gibi sorunları kesinlikle yoktur. Yıllardır kullanıyorum..
Aracılığım ile bir hesap satın aldığınız da ve bu premium hesabın ödemesi yapılmadığında/hesap kapandığında içeriklere erişememeye başladığınız da herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.
3. Parti bir sistem olduğundan bizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı üyelik(hesap) silinmesi durumlarında iade sağlamıyoruz. Freepik.com üzerinden indireceğiniz tasarımları da ek bir yere kaydetmeyi unutmayın.
12 Adet hesap bulunmaktadır. Hesap görsellerini tek tek eklemektense iki adet hesabın premium görüntüsünü buraya ekliyorum bakınız;
ŞUAN DA
FREEPİK.COM PREMİUM ÜYELİK FİYATLARI KENDİ WEB SİTESİNDE AYLIK 9.99 EURO yani Türkiye şuanki kura göre 92,74 Türk Lirası (15.10.2020 - 22.26)
2 ADET 2 AYLIK HESAP MEVCUT: 15 ARALIK 2020 TARİHİNDE PREMİUM ÖZELLİĞİ BİTECEK. FİYATI 100 TL 2 ADET 5 AYLIK HESAP MEVCUT: 1 MART 2021 TARİHİNDE PREMİUM ÖZELLİĞİ BİTECEK.FİYATI 220 TL 6 ADET 8 AYLIK HESAP MEVCUT: 15 TEMMUZ 2021 TARİHİNDE PREMİUM ÖZELLİĞİ BİTECEK. FİYATI 370 TL 2 ADET 9 AYLIK HESAP MEVCUT: 7 HAZİRAN 2021 TARİHİNDE PREMİUM ÖZELLİĞİ BİTECEK. FİYATI 430 TL İletişim İçin
PM
Whatsapp için buraya tıklayınız!