coderadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
19 yaşıma geldim, 3 yaşımdan beri ne baba sevgisini içtenlikle yaşadım ne anne sevgisini. Ailenin ilk çocuğu olmama rağmen ve onca şeyi başarıp mühendislik okumama rağmen halen başarısız olarak görülüyorum. işe yaramaz vs vs. ben bu durumda daha ne yapabilirm allah aşkına biri yol yordam göstersin. ben oturup 10 yaşımdan beri dua etmekten gerçekten komik ya da garip gelecek ama sıkıldım. sesim resmen duyulmuyor her açıdan. bir de sanki durumumuz iyiymiş gibi istanbuldan kalkıp köye yerleştik gelirimiz daha da düştü. burada da çalışacak iş yok. ciddi ciddi yok. izmire döndüm orada da durum aynı. istanbula döneyim dedim yine durum aynı. sorun bende mi? iletişim mi kuramıyorum? artık eve geldim duyduğum onca laftan sonra lanet gelsin diyerek bilgisayarların olduğu masayı indirdim aşağı. sinirden neredeyse modemi de camdan atacaktım artık. insanda yani sevgi bırakmadılar işin aslı. durumum bu. öğüt vs verecekler lütfen öğütler ile doldurmayın ben gereken görevimi yaptım. şu yaşımda arkadaşlarım iş güç araba şu bu sahibi benim kazancım yok neredeyse. nedeni de bunlar. kısaca ailem. elimde geçen 100₺ bile olsa devlet gibi alıp harcıyorlar bu yüzden geleceğime dair bir yatırım yapamıyorum. BU DURUMDAN 9 10 SENEDİR CİDDEN SIKILDIM VE ARTIK KATLANAMIYORUM. YA GECE SESSİZCE BASIP GİDİCEM YA DA KENDİMİ SAKATLAYIP OTURUCAM YANİ BENİM SONUM YÜKSEK İHTİMALLE BU OLACAK. GÜZEL DİLLE YAKLAŞIYORUM SAKİN SAKİN KONUŞUYORUM SAYGI DUYUYORUM ADAM TUTMUŞ 1 GÜNDE TOTOMU YIRTARAK BİTİRMEYE ÇALIŞTIĞIM YAZILIM İÇİN NETTE KAYNAK ARARKEN "SEN OYUN OYNUYORSUN, ÇALIŞMAZSIN SEN O YÜZDEN BİLGİSAYAR ALDIN" DİYOR. OTURUP MİLLETİN KARISINA KIZINA ŞUSUNA BUSUNA YAZSAM YEMİN EDERİM SUÇLU OLMAM. ANLATABİLDİYSEM DERDİMİ NE MUTLU. ANLATAMADIYSAM SAĞLIK SIHHAT OLSUN. AİLENİZ EĞER BÖYLE DEĞİLSE LÜTFEN AİLENİZİN DEĞERİNİ BİLİN. BENİM BABAM CEBİME ASLA PARA KOYMADI. KENDİMİ YIRTA YIRTA HARÇLIĞIMI ÇIKARDIM. HALEN DAHA EVİN KİRASINDAN TUTUN TÜM GİDERLERİNİ BEN ÖDÜYORUM. KENDİSİ DE USTA MAAŞI ALIYOR. SÖZDE HAYVAN VS ALMA PEŞİNDE. KENDİ TAKSİTLERİ YÜZÜNDEN BEN HACİZLİK OLUCAM. HABERİ YOK. CİDDEN YAZIK.
Canı yanan sabretsin. Canı yakan canının yanacağı günü beklesin.

Ben sadece bunu sana söylemek istiyorum hocam. Maalesef öğüt verecek yaşta değilim ki zaten sende bunu istemiyorsun. Ama sabret.