Selam arkadaşlar,

06.10.2020 tarihinde sahibinden üzerinden mi 10 pro telefon almak istedim. Aynı gün kişiyle görüştüm elinde son 1 adet kaldığını söyledi bende satılmasın diye 500 TL kapora gönderdim. 07.10.2020 tarihinde tekrar görüşme gerçekleştirdik ben kendisine amcamın bulunduğu ilçeye yakın olduğunu söyledim kalan bakiye ile öğleden sonra saat 2 gibi gelip alacağını söyledim bana hiç sorunsuz tabi gelip alabilir dedi. Daha sonra amcama verdiğim numaradan arayıp görüşme gerçekleştirdiler amcam öğleden sonra 3-4 gibi orda olacağını söylemiş satıcı beni geri aradı ben o saatten sonra farklı bir yere gidicem sen saat 2 de gelicek dedin erken gelmesi lazım yoksa kapora yanar dedi. Bende kendisine ürünü bana kargolama şansın olursa ise kalan 4000 TL bakiyeyi atayım ürünü bana kargo ile gönderim sağlamasını söyledim tabi dedi olur. kalan bakiyeyi gönderdim daha sonra kargo bilgilerini atmasını söyledim ilk gün cevap vermedi sık boğaz etmek istemedim daha sonra aradım kargo bilgisi istedim dükkana gitmedim yoldayım şeklinde sürekli bir bahane uydurdu 2 gün sonra sert davranıp kargo bilgisi istedim yada ürünüm gelmeyecekse bileyim dedim. Bana devamlı ürünün çıktı kargoya verdim demeye başladı. 2-3 güne elinde olur dedi. Bugün sabah tekrar aradım kendisini numara kullanılmamaktadır şeklinde sesli mesaj alınca dolandırıldığımı fark ettim. Dünden beri yaptığım araştırmada sürekli yeni letgo ve facebook hesapları açıp farklı farklı isimlerde aynı cihazı satmaya devam ediyor.

Konu hakkında neler yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim daha önce başına gelen arkadaşlar var ise yardımcı olur ise sevinirim.