2020 yılı mart ayında yol yapım çalışması sırasında telefon direğindeki dağıtım kutusunda hasar meydana geldi kutunun kapağı ve kablolar hasar aldı her yağışlı havada erişim tamamen kesiliyor, olayın akabinde NetSpeed denen rezil firmayı aradığımda kendileri beni Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe yazmam üzerine yönlendirdiler. Gittim dilekçemi sundum cevap gelmedi, btk şikayetinde bulundum cevap gelmedi, cimer şikayetinde bulundum geri dönüş yapıldı 2 hafta oldu tekrar arayacaklarını söylediler aramadılar. Biraz önce Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu tekrar anlattım, kendileri bana aracı firma kullandığım için kendilerinin bir işlem yapamayacaklarını ve NetSpeed firmasının Türk Telekom müdürlüğüne bu sorun ile ilgili talep göndermesi gerektiğini belirttiler, hemen ardından NetSpeed firmasını aradım ve aynı durumu geçmiş konuşmada söylenilenler ile beraber anlattım bana hattımda bir sorun görünmediğini, sorun olduğunda aramam gerektiğini söylediler. Sorunu açıklıyorum, fotoğraf gönderebileceğimi açıklıyorum hiç bir şey yapmıyorlar oysaki fotoğrafı inceleseler durumu anlayacaklar ama yok.
Okuyun siz karar verin şuan sinirimden gözüm görmüyor, ben arada mağdur kişiyim böyle bir rezillik yok.
İlgili fotoğraf: