AhmetOKoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Turknet 'in kendi sitesinden adresinizi girerek ne kadar hız alacağınıza öncelikle bakmanızı tavsiye ederim. Modem, Dsl, vdsl ve Fiber destekliyor olması ve farklı wifi ağları oluşturma konusun da çok iyi. Hız konusunda 75/4 alabiliyorsanız bekleyin derim. Ayrıca, internette Turknet YAPA olarak aratıp bakmanızı da öneririm. Bulunduğunuz santral 'de Turknet' in YAPA hizmeti varsa zaten 50/50+- 100/100+- internet hızı alırsınız.
Turknet 'in size internet verememesinin tek sebebi, Turktelekom' un port vermemesinden kaynaklı, halihazır da davaları mevcut.
Hocam onları geçtik artık. Kendi sitesinde +10 TL verip telefon hattı almayınca 35 mbps veriyorlar en fazla.
Turknete geçmeden önce sorunsuz Vodafone net kullanıyorduk. Evde başka birinin adinaydı ama sorunsuz internet vardı. Turknet mesajlarında Telekom sorununuzu çözdü dedi birkaç kez. Sonra tekrar yeni iş emri verildi. Portla ilgili olduğunu sanmıyorum

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ZyXEL fazla tercih ettiğim bir marka olmasa da elinizdeki modem gayet kalitelidir.
Teşekkürler hocam. Modemlerden çok anlamıyorum çünkü hiç araştırma ihtiyacı duymadım daha önce.