valla benim 1992 model bi skodam var eski araç yıllar dır idare ediyorum galeri konusuna gelince malesef aşagı yukarı hepside aynı 1-2 tane dürüst cıkarmı o da düşündürücü pandemiden önce gittim eski arkadaşım vardı oturduk çay içiyoruz anne oğul bi uno araça müşteri oldular araçı sattı bizim arkadaş araç yağ yakıyor duman atıyordu biraz kaydırımı öyle bi yağ karışımları yaptı gecici bi süre dumanı kesiyormuş içimden yazıklar olsun dedim o gün muhabbeti kestim kardeşim her fırıldak bunlarda konuş salar senden benden dürüstler tefecilik bunlar da çek senet kırma işleri bunlar da ne diyeyim allah islah etsin not.. k.maraşlıyım gecen gün işyerinin ordan geçtim dükkan falan kalmamış iyide olmuş allah islah etmiş yanlış yapanların hepsinin batması dilegiyle üzülmeyerek seviniyorum bu insanlara aynı katogoriye oto kiralamacılar da giriyor söylememe gerek yok zaten hergün izliyorsunuz akşam arabayı veriyor gece arabanı çiziyorlar beter olun inşallah şu milleti bi rahat bırakın not...kimseye din dersi vermiyorum o kadar bilgim de yok zaten bazı arkadaşlar serbest piyasa yazmış malesef dinimiz de bir ürünün kar payı yazıyor aşagı yukarı