nekreyazar34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin kafan mı güzel! Denizbank atmsinde parayı yatırmaya çalıştım, kesinti 9.90 TL deyince iptal edip paranın gelmesini bekledim. Para kısmı açılınca parayı alıp gittim, kart çıktı mı çıkmadı mı bakmadım bile. Ben burada boş konu açmadım, başımdan geçeni anlattım.
Sizin gibi geri kafalılar tabi anlamaz/anlayamaz. Müşteri hizmetleri aynı dediğin şekilde, deneyip olmadığını söyledi. Bende kartın iptal edilmesini söyledim. Yeni kart talep ettim. Kart gelince de kargo ile fotoğraf çeker atarım. Siz boş insansınız. Atm kartı yutar diyorsunuz, benim kartı neden yutmamis o zaman? Ne göz varmış diyorsun, zaten adamın arkasındayım seni ahmak! Yazmak için yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?

3 kere yanlış girildi diye mesaj geldi, ardından da şifre değişti diye, gayet de kart yerindeydi?

Sms'leri silmeseydim gösterirdim size. Kimlik bilgileri lazımmış, ben daha önce Atm'den şifre değiştirmedim, ne lazım olduğunu bilmem. Ama hep aklınız bu işin içinde bir iş vardır olmaya çalışıyor. İnsanların söylediklerine inanmayı bıraktıysanız bu sizin sorununuz. Ben başımdan geçen olayı anlattım. İstanbul / Bağcılar gelin ordaki esnaflara da soralım, güvenlik kameralarına da bakalım. Siz çok meraklısınız boş yorumda bulunmaya.
Ağır ol şampiyon.
Mesajını report ettim.
Avcılar kahvesi değil burası, böyle fantastik hikayeler anlatıp sonra inanmadılar diye insanlara ahmak diyemezsin.