domaini 7500 sat, sermaya yap, alternatif bir domain ile projeni yap hocam. Oyle ahim sahim bir sey degil.

Projeye gelirsek, insanin kendi projesini dusununce, musteriler kapiya yigilacak gibi oluyor, sunu su fiyata veririm, su su kadar, bu bu kadar, aylik yapar bu kadar, bana kalir bu kadar... o oyle olmuyor maalesef.
Musteri kitlen her ne kadar, emlakcilar gibi gorunsede asil musterin ev arayanlar. Ben ev arasam tinder benzeri ev sacma gelir, ben gider nerede hangi kriterlerde ev bakiyorsam hepsini liste halinde gormek isterim, he tani senin sitede de bu olur ama o zaman farkin kalmiyor mevcutlardan.

Hevesini kirmak icin yazmiyorum ama paran yoksa ya da iyi bir yazilimci degilsen ya da olsa bile takimin yoksa, sadece fikir ile maalesef bir sey olmuyor.

Bir forumdas tavsiyesi..