Hikayenin gerçek olma ihtimalı SIFIR.
Öncelikle parayı aldım kartı unuttum demişsin, atmler artık önce kartı sonra parayı veriyor. Baştan kurgu olduğu anlaşılıyor.
Geri kalan hikayede ise hayal gücünü konuşturmuşsun, yok adamı 500-600 metre dövmüş.Hiç kimse 500-600 metre boyunca dayak yemez kardeşim. Ayrıca 600 metre ilerledin ve bir insan evladı da ayırmaya gelmedi öyle mi?
Kartın bloke olmuş sonra sonra adam300 tl çekmeye çalışmış onu beklemişsin ve kartı çıkarınca adamı dövmeye başlamışsın. Kart şifresini 3 kere hatalı girersen banka güvenlik politikası gereği o kartı yutar atm mümkün değil geri alamazsın. Ancak daha sonra gidip şubeden alabilirsin.
Müşteri hizmetleri blokeyi kaldırmaya çalışmış da 5-6 defa ama kaldıramamış.

müşteri temsilcisi şey mi dedi sana : deniyorum, olmadı. Bir kez daha deniyorum, yine olmadı ya. Dur bi daha deneyelim, yine olmadı.
Adam atmden kartı çıkartmış bir bakmışsın senin kart. Sende de ne göz varmış be yiğidim.
Bir dahaki sefere daha profesyonel hikayeler yaz, ya da baştan ben kurgu yapıyorum favlayın de favlayalım
Senin kafan mı güzel! Denizbank atmsinde parayı yatırmaya çalıştım, kesinti 9.90 TL deyince iptal edip paranın gelmesini bekledim. Para kısmı açılınca parayı alıp gittim, kart çıktı mı çıkmadı mı bakmadım bile. Ben burada boş konu açmadım, başımdan geçeni anlattım.
Sizin gibi geri kafalılar tabi anlamaz/anlayamaz. Müşteri hizmetleri aynı dediğin şekilde, deneyip olmadığını söyledi. Bende kartın iptal edilmesini söyledim. Yeni kart talep ettim. Kart gelince de kargo ile fotoğraf çeker atarım. Siz boş insansınız. Atm kartı yutar diyorsunuz, benim kartı neden yutmamis o zaman? Ne göz varmış diyorsun, zaten adamın arkasındayım seni ahmak! Yazmak için yazmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
3 defa yanlış şifre girilen kartı atm yutar. Nasıl ele geçirmiş bir başkası ?
3 kere yanlış girildi diye mesaj geldi, ardından da şifre değişti diye, gayet de kart yerindeydi?
Katılıyorum, Ayrıca o şifrenin değişmesi için sizin kimlik bilgilerinize ve sms şifresine ihtiyacı var. Yani tamamen kurgu neden böyle bir konuyu açtınız anlayamadım.
Sms'leri silmeseydim gösterirdim size. Kimlik bilgileri lazımmış, ben daha önce Atm'den şifre değiştirmedim, ne lazım olduğunu bilmem. Ama hep aklınız bu işin içinde bir iş vardır olmaya çalışıyor. İnsanların söylediklerine inanmayı bıraktıysanız bu sizin sorununuz. Ben başımdan geçen olayı anlattım. İstanbul / Bağcılar gelin ordaki esnaflara da soralım, güvenlik kameralarına da bakalım. Siz çok meraklısınız boş yorumda bulunmaya.