Hikayenin gerçek olma ihtimalı SIFIR.
Öncelikle parayı aldım kartı unuttum demişsin, atmler artık önce kartı sonra parayı veriyor. Baştan kurgu olduğu anlaşılıyor.
Geri kalan hikayede ise hayal gücünü konuşturmuşsun, yok adamı 500-600 metre dövmüş.Hiç kimse 500-600 metre boyunca dayak yemez kardeşim. Ayrıca 600 metre ilerledin ve bir insan evladı da ayırmaya gelmedi öyle mi?
Kartın bloke olmuş sonra sonra adam300 tl çekmeye çalışmış onu beklemişsin ve kartı çıkarınca adamı dövmeye başlamışsın. Kart şifresini 3 kere hatalı girersen banka güvenlik politikası gereği o kartı yutar atm mümkün değil geri alamazsın. Ancak daha sonra gidip şubeden alabilirsin.
Müşteri hizmetleri blokeyi kaldırmaya çalışmış da 5-6 defa ama kaldıramamış. müşteri temsilcisi şey mi dedi sana : deniyorum, olmadı. Bir kez daha deniyorum, yine olmadı ya. Dur bi daha deneyelim, yine olmadı.
Adam atmden kartı çıkartmış bir bakmışsın senin kart. Sende de ne göz varmış be yiğidim.

Bir dahaki sefere daha profesyonel hikayeler yaz, ya da baştan ben kurgu yapıyorum favlayın de favlayalım