Riga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu akşam başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

Akşam saatlerinde aracımla eve dönerken orta şeritte seyir halindeyken okul geçidi olan yolda sol şeritten yanımdan sıfır geçen bir bmwci kişi sinirlerimi hoplattı. Tam bilmiyorum egzozdanda geçerken yanımdan acayip bir ses çıktı.

O an yanımda çocuğum veya hastam olabilir ve aşırı korkabilirdi.

Arayıp hemen 155e bildirdim ancak bu bir çözüm değil.

Bu arkadaşlar hava attıklarını veya egolarını tatmin ettiklerini zannediyorlar olabilirler ancak arkalarından ne küfür yediklerinden bir haber olsa gerekler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu durum üzücü ve korkutucu. Ama hiç bir yaptırımı yok malesef. Adam ceza yiyor, babam öder diyor. 20- 21 yaşlarında iken şehir içi değil de otoban da falan araçları rahatsız etmeden geçerdim. Ama bir süre sonra farkettim ben bir aracı geçerken öndeki araç dalgın olabilir. O gün bu gündür daha sakin ve acele etmeden davranıyorum. Allaha şükür kimsenin günahın agirmedik.
sambaras90 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben trafikte bazı şeyleri gerçekten hala anlayamıyorum. Özellikle bahsettiğiniz gibi egzoz patlatmak, arabayı yere değecek kadar basmak, sağlı sollu makas atarak geçmek, yanlamak. Bunlar bir insana nasıl zevk verebilir? Çok ilginç.
hikman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir de bu tip makascılar vs. kendini çok iyi şoför sanmaz mı ıslak odunla döveceksin bunları.
Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Egzozcuları karasabana bağlayacaksın. Başka bir işe yaramaz o tayfa. Havalı bir şey sanmalarına inanamıyorum.
Bunların yanı sıra birde sigara içip sürekli camdan yola fırlatan tipler var en sevmediğim tip
Türkiye'de yaşamak çok zor cidden eğitimli insan %1 var yok.
Kibarlık - insanlık - saygı vs sıfır değişik bir ülke
Çifte vatandaş oldığum için o kadar mutluyum ki iş yapmak için gelip gidiyorum sürekli burda olmak insana kafayı yedirtir.