hocam maalesef ceza alacaksınız. benim görüşüm bu. maalesef bu şekilde işliyor işler. hep ceza alacaksınız hemde borcu ödemek zorundasınız. maalesef diyorum yine bu şekilde yürüyor. ha ben sigortalı iş yapmam sigortaya bakmam dersen ömrü billah ödeme. alacağın cezanın da yatarı olmayacak sonuçta.
Ben cezaya razıyım ki hocam. Sadece özellikle yazdım ben yurtdışı sitelerim var ve yurtdışından sadece ödeme aldım. Yurt içi faaliyetim olmadı. Adsense ülke raporlarımda dahi türkiye 1%.. Sunucu domain hepsi yurtdışı. Yani ceza 400 olmaz 200 olur benim için iyi olur yinede. ben ne kadar düşürürsem onu kar sayacağım. Kuzu kuzu aa öylemi tamam ödiyeyim abicim diyemem. Dememeliyizde çünkü müfettişerin birşey bildiği yok ben bu kanıya vardım mahkemede neyse mevzu dökülür kendimizi savunuruz onlar savunur emsalleri dökeriz ortaya detaylandırılır ha yinede hiçbirşey olmazsa MAHKEMEDE PAŞA PAŞA gider öderiz evimizi barkımızı satarız gerekirse.
Benim derdim DEVLETİMDEN vergi kaçırmak değil. İş bilmez müfettişler yüzünden haksızlık olduguna inandığım için yasal haklarımı kulllanarak ne gerekiyorsa onun peşinden gideceğim derdim bu sadece. Devletime helali hoş olsun vermem gerekenler.