Merhaba arkadaşlar,

Sizinle bu firma hakkında yaşadığım deneyimleri aktaracağım. Bu firmanın ismini https://www.r10.net/internetten-para...lar-kazan.html bu konudan gördüm ve denemek istedim. 1k gösterim başına 5$ vaat eden bir firma var ortada.

- Firma hiç bir şekilde destek sunmuyor.
- Sayaçlar yanlış.
- Bakiyesi silenenler var.
- Ödeme limitini 10$'dan 100$ çıkarttılar birden.

Ve asıl garip olay @nalan74; hanımefendi sürekli firmayı koruyan ve polyanacılık diyebiliriz buna böyle bir tavır sergiliyor. (Hem R10'da Hem de *******nda) Kendisini hiç bir şeyle itham etmiyorum. Konuyu okursanız; firma sadece Nalan hanıma ödeme yapmış ve firma tek ona destek sunuyor. Nalan hanım herkese yardımcı oluyor ve sorunları ile ilgileniyor buna diyecek bir şey yok. Teşekkür ediyorum kendisine. Nalan hanım, ref kazanmak istiyor olabilir fakat yanıltıcı bir sitenin reklamı bu denli ısrarcı bir şekilde yapılması ne kadar doğru bilmiyorum. Konu sahibi olan arkadaşta sponsor reklam basmıştı onu işin içine katmıyorum bile.

Uzun lafın kısası, firmanın güvenilir bir imajı yok. Bir hevesle bir sistemi deniyen/deniyecek arkadaşlar boşuna vakit kaybetmesinler. Viral olmak isteyen, scam bir site artık benim gözümde. Zamanınızı ve hitlerinizi bunun gibi siteye boşuna harcamayın. Bedavaya kendi reklamını yaptırmak isteyen bir site sadece.

Tekrardan kimseyi bir şeyle itham etmiyorum. Konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar.