CosmoGame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android Studiodan Unity'e geçiş yaptım bir kaç ay önce. İlk oyunumu da sonunda yayınladım. ASO çalışması sizce nasıl, eksikleri neler? Ve ilk oyun olduğu için bir indirip denerseniz sevinirim.

https://play.google.com/store/apps/d...smoGame.HueRun
nacizane tavsiyelerim:

1- Oyunu çok reklama boğmayın reklamdan oyun oynanmıyor, ilk aşamada reklamsız yayınlayın ileride hit alınca ufak ufak reklam koyarsınız...
Bu şekilde reklam olduğunda ve hit olmadığında, kesinlikle user gelmeycektir, oyunu kuranlar da silecektir. Kendinizi düşünün, böyle bir oyunu oynar mısınız? Tabi ki onca emek ettiniz karşılığını alacaksınız ama biliyorsunuz ki oyun işi sabır işidir.

2- sol el altındaki renkleri seçme butonlarını opsiyonel yapabilirsiniz, ayarlar kısmında veya ilk girişte bir splash ile left hand - right hand diye sağ / sol el seçimi yaptırıp ona göre konumlandırabilirsiniz. Ben sağ elle oynadığım için sol elle renk değiştirmek zor geldi açıkçası...

3- Dinamik olarak oyun gerçekten güzel ve mantıklı, ancak ilk başlarken biraz zor olmuş, ilk bölümü geçmek için 17 kez yandım...

4 - Son olarak da grafikleri biraz daha güzelleştirip, oyunu biraz daha ekrana yakınlaştırırsanız güzel bir casual oyun olur...

Başarılarınızın devamını diliyorum kolay gelsin...