Cebinde taşıdığı bıçak ile birini kalbinden bıçaklayıp öldürüyor, müebbet alması gerekirken 12 sene alıyor. Hatta üstüne yetmezmiş gibi sosyal medyada kahraman ilan ediliyor.
Eğer bir gün suça karışırsam savunmamı artık kadını koruyordum, yardımcı oluyordum diye yapacağım hem kahraman oluyorsun, hem de az ceza alıyosun!

Taşıdığı bıçakta kelebek bıçağı değil, taşıması suç olan öldürücü bir bıçak.

Hindistan'da hani inekler kutsal konumdaya aynı şekil de Türkiye'de kadınlar da öyle bir konumda. Haberin içinden kadını çıkarsak onun yerine bir erkeği koysak yapılan yorumlar tam aksi olacaktı.

Şu adam hapis cezası aldığı için şanslıymış, biri tarafından kadını koruyorum adı altında öldürülebilirdide.

https://www.youtube.com/watch?v=ddtC...ture=emb_title

Kadın şiddete uğramadım diyor, adama doğru direkt bıçakla geldiği söyleniyor, tesbih gibi sallamak için bıçak taşıyorum diye dalga geçer gibi bir savunma yapıyor. Hala hangi akla şu katili savunuyorsunuz anlamıyorum. Bir gün mahallemizin namusunu koruyorduk diye o bıçak size veya bir yakınınıza da girebilir. O zaman internette okursunuz yakınınızı öldüren katilin kahraman ilan edilip, az ceza alışını. Empati yapmak önemli bir şey.

Şimdi gelip şu dışarda bu dışarda diye bir savunma yapmayın, katillerin yeri cezaevi hatta duruma göre idamdır.

He şunu da ekliyeyim 3 sene falan sonra dışarı çıkar, ondan sonra etrafta abicilik oynar.