Eğer aletin üstünde WiFi Shield varsa kodlar da destekliyorsa kapatmak için uygulama yazabilirsiniz, burada önemli olan sizdeki cihazın ne olduğu ve yazılım desteğinin olup olmadığıdır.
Hocam bu kadar bilgiye sahip değilim ufak bir elektrik ile çalışan sistem için düşünüyordum kod vs durumu olduğunuda zannetmiyorum belkide bilmediğimden olabilir.
Priz olarak bunu takipteyim hocam benim aradığım tamamı ile bu değil priz olarak bunu kullanacağım şimdilik.
Wifi röle almanız gerekiyor. Mesela Sanoff marka bir röle kendim kullanıyorum. Uygulaması da var. Şu ürünü alıp cihazınızın kablosunu kesip arasına atıyorsunuz. Uygulamadan isim vs verebiliyorsunuz. Hatta zamanlı aç kapat vb. işlemler de yaptırabiliyorsunuz.
https://www.robotistan.com/sonoff-wi...-role-10a-220v
Hocam aradığım ürün tam da bu teşekkür ediyorum öncelikle. Peki şöyle bir şey mümkünmüdür siz kullandığınız için soruyorum bahsettiğim elektronik cihazın 3 modu var mesela vantilatörü baz alalım bu röle'yi bağlarsak telefondan atıyorum vantilatörün hızını vs ayarlama gibi bir durumumuz varmıdır ?