Rexx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tam anlayamadım faturalandırma kısmını ve promosyon kısmından görsel iletebilirseniz daha net olur .

Anladığım kadarıyla yazayım TL de nasıl 25 TL HARCA 100 TL kazan sıstemı varsa pound tada belırlı mıktar harca kazan olabılır 50 pound faturalandırmanız vardır muhtemelen 50 pound harca 120 kazan ise fatura ödemeniz 50 pound olur 150 yada 170 olmaz.
Özel den yada burdan atarsanız daha net yardımcı olabılırım.
the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harca kazan kuponu ise 120 Sterlin harcadığınız ayın sonunda hesabınıza 120 Sterlin kredi tanımlanır. Yani önce harcamanız/ödemeniz gerekiyor.
Evet hocam görsel eklersem daha net olacak sanırım,

Öncelikle faturalandırma limitim 200 Sterlin ve Kupon açıklamasında şöyle yazıyor "31 gün boyunca Google Ads'e yaptığınız harcama karşılığında 120,00 sterline varan kredi kazanın"
Ben harcama yaparken hem benim bakiyem artıyordu hemde 120 Sterlin'lik kupondan gidiyordu.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kodu kullandınız ve harcama yaptıktan sonra hemen hesabınıza kodun bakiyesi aktarılmiyor . Siz muhtemelen reklamı durdurmadan devam ettiniz ve 150 sterlin harcama yaptınız. Daha sonra reklam kredisi hesbainiza eklendi ve o bildirim geldi şuan 120 sterlinlik harcama hakkınız bulunuyor ay sonu 150 seterlin ödeyeceksiniz fakat 120 sterlin fazladan reklam verebilirsiniz. Faturalandırma - tanıtımlar kısmından hediye bakiyenin ne kadarını harcadığınız yazar ordan kontrol edebilirsiniz.
Hayır hocam önce mail geldi 120 Sterlin kredi kazandınız diye. O kodu girerek hesabı oluşturdum zaten. Harcama yaptığımda hem 120 Sterlin'lik kredim düşüyordu hemde ana hesabıma borç olarak yazılıyordu.

Toplam harcamam 150 Sterlin civarı zaten.