Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bundan 2 sene öncesine kadar Türk Telekomdan hizmet alıyordum. Malum taahüt ve fiyat yüksekliğinden dolayı TürkNet'e geçtim şunu söylemem gerekir ki adamlar sizin altyapını ne destekliyorsa verebileceklerinin en iyisini veriyorlar.
Türk Telekomun Max alabileceğiniz hız 16Mbit , üstü imkansız dediği yerde adamlar bana 75Mbit hız verdiler. 2 sene boyunca bu şekilde kullandım ve sonunda mevcut binama TürkNet kendi Fiber Altyapısını getirdi. Her ne kadar diğer firmalar gibi destek alacağınız zamanlarda sesli bir muhattap bulamasanızda Online işlemler kısmından ticket açıp destek alabiliyorsunuz. Önceden daha hızlı geri dönüş yapıyorlardı bu ticketlara fakat müşteri çoğalmasından dolayı sanırım artık 3-4 günü buluyor geri dönüş yapmaları ve sonunda binama Fiber geldi aldığım hızı aşağıya ekliyorum.
Önceden 35Mbit hayaldi fakat adamlar sırf benim için binaya fiber kutu çektiler ve şimdilik aldığım hız bu. Dairemin içine kadar kabloyu çekip ücretsiz modem verip gittiler.

Bu internete ödediğim fiyat ilk 6 ay 85 ₺ sonrasında 125₺ olacak.
1000Mbit Download 150Mbit Upload 270₺ paketide mevcut.
Mevcut Paketim ilk 6 ay: 500Mbit Download 150Mbit Upload