BianAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünün alış fiyatı 100 TL ve satışı 200 TL ise 200 TL den çıkan vergilerle beraber aslında kar marjı yüzde 50 seviyesinde demektir. Çünkü Yurtdışından İTHALAT yapmıyorsunuz sanırım direkt al sat mantığında çalışıyorsunuz. Yüzde 18 KDV + Gelir Vergisi + Kargo Bedeli + Gümrük Giriş Maliyeti vs. süreçleri ile 200 TL'den cebimize 40 - 50 bir şey kalacaktır.

Eğer ürün bilgisi verirseniz incelemek ve ona göre dönüş yapmak isterim. Paylaşamam derseniz sağlık olsun iyi satışlar.
Selamlar, ürün alış fiyatı xx, satış fiyatı da xxx'tir. kar marjı konuda da yazdığım gibi %100'den çok fazladır. İthalat yapıyoruz.

ArisToteLes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda haklısınız işi bilenler belli oluyor

Şuan Türkiye'de normal müşteriler bile aliexpress üzerinden ürün alırken vergi ödüyor iken siteyi satan arkadaş vergi + gümrük müşavirliği + vb kalem bilgilerini vermeden ne kadar net kar yaptığı ve ürünün ömrünü bilmeden bu markanın sürekliliği olup olmadığını veya ne gibi çeşitler ile ürün gamını artirilacagini bilmek daha sağlıklı yatırım yapılması için gerekli bilgiler
Alıcı olmadığınızı düşünüyorum. Çünkü alıcı olsanız bu bilgileri sorabilirsiniz. Ben bu bilgileri burada verip ürünün ne olduğunun anlaşılmasını istemiyorum. Net kar olarak %100'den fazla bıraktığını söylemişim zaten.