@rootman; yukarıda paylaştığım ilk ekran görüntüsü firmanın cevabıdır. Key siparişi sunucu ile birlikte özelleştirme ekranında aynı anda tarafımdan verilmiştir. Fakat kendileri keyi konuyu açtığım mesajımda belirttiğim üzere 1 gün sonra teslim ettikleri için tarih olarak 12si gözükmektedir.
Ayrıca 2.görselde Key Ek hizmetler menüsünden kasıtlı olarak silinmiştir. Onay beklerken listede "Fivem Key - 11/10/2020 - Onay bekliyor" şeklinde bir ibare vardı. Kendilerini haklı çıkartmak için konuyu farklı yerlere çekmektedirler.
Faturayıda buraya ekliyorum. Sözde ayrı ayrı birini ayın 11'inde değirini 12'sinde sipariş geçmişim ya. Onun için 11'inde tek fatura kesilmiş. Görüyorsunuz ki TR E5-FIVEM 02 paketi altında "FIVEM Element Club Key: Fivem Argentum Key (64 Kişilik) ödeme yapılmış. Kanıt olarak bana ticket üzerinden attıkları görselle fatura uyuşmamaktadır. Bir şekilde kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyorlar
Ayrıca yasal olarak daha 2 günlük olan sunucuyu iade etme hakkımın olduğunu sanıyorum. Firma yetkililerinin kendilerini haklı çıkartma çabalarıyla daha fazla uğraşmak istemiyor olup kararınızı bekliyorum.