İyide bu talebiniz daha yanıtlanmamış bile, beklemeye alınmış. Belli ki bu aciliyeti toparlayıp dönüş yapacağız? Bu konuyu hemen açmada ki amacınız nedir? Ben burada kasıt ararım.
@rootman;
Bir kaç önce ki mesajınızda sadece keyin iadesinin yapılacağını bildirdiniz. Bu yüzden forum yetkililerinin bu konuyu daha hızlı çözebileceğini düşündüm. Her hangi bir kastım yoktur.
Ben:Fivem sunucum sizin tarafınızda barındırılıyor. Tarafınızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden sunucuyu aldığım günden itibaren sorunsuz bir şekilde kullanamadım. Bu iadeyi istemiyorum. Lütfen sorunu hızlı bir şekilde çözün veya çözülmüyorsa aldığım hizmetin tamamını iade etmelisiniz. sunucumhosting:Duyuru: CFX (FIVEM Yönetimi) şirketi her hesaptaki key hakkını 3'e düşürdü ve bir çok hesabı banladı. Bu banlanan hesaplarda bizimde hesaplarımız bulunuyor. Ayrıca artık her hesapta 10 yerine sadece 3 key üretilebildiğinden artık eski fiyatlar ile satış yapılamayacaktır. Fiyatlar tüm piyasada platinum için minimum 400 TL olabilir. Biz kendi sunucu müşterilerimiz hariç dışarıdan müşterilere satış yapmamayı veya yaparsak platinum için 350 TL / argentum için 150 TL üzerinden yapmayı düşünüyoruz. Netleşince bilgi web sitemizde ilan edeceğiz. Şimdilik sadece iade geçiyoruz. Resmi açıklama:
https://forum.cfx.re/t/keymaster-lim...ccount/1173653 Sadece key iade edilir.