Merhabalar,
@SunucumHosting; firmasıyla yaşadığım sorunun ticket üzerinden çözüme kavuşmayacağını düşündüğümden ve kimseyle inatlaşacak zamanımın olmayışı dolayısıyla konuşma çok fazla uzamadan en kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inandığım forum üzerine konuyu taşımak istedim.
11.10.2020 tarihinde almış olduğum fivem sunucusu için verdikleri keyimiz iptal edildi ve bu key olmadan sunucuların kişi sayısı 32'ye düşmekle birlikte modlar, eklentiler gibi özellikleri çalışmamakta.
Bu key iptalinin sebebi ise konuşmalarımızda aşağıda ki şekilde belirtildi.
Ben: Fivem keyim sunucuyu başlatırken hata veriyor yardımcı olur musunuz? sunucumhosting: Maalesef bir reportlanma dolayısıyla hesap banlanmış görünüyor. CFX şirketi keylerin satışınıa izin vermemektedir. Bundan dolayı daha sağlıklı olabilmesi adına artık kendi sunucu müşterilerimiz hariç dışarıya key satışı yapmama kararı aldık. Bir fivem sunucu kiralarsanız keyinizi yenileyeceğiz veya kalan gün kadarının iadesini ödeme yaptığınız karta gönderebiliriz.
Bizimle alakalı olmayan bu sorundan dolayı üzgünüz, kararınızı bildirebilirsiniz.
Ben:Fivem sunucum sizin tarafınızda barındırılıyor. Tarafınızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden sunucuyu aldığım günden itibaren sorunsuz bir şekilde kullanamadım. Bu iadeyi istemiyorum. Lütfen sorunu hızlı bir şekilde çözün veya çözülmüyorsa aldığım hizmetin tamamını iade etmelisiniz. sunucumhosting:Duyuru: CFX (FIVEM Yönetimi) şirketi her hesaptaki key hakkını 3'e düşürdü ve bir çok hesabı banladı. Bu banlanan hesaplarda bizimde hesaplarımız bulunuyor. Ayrıca artık her hesapta 10 yerine sadece 3 key üretilebildiğinden artık eski fiyatlar ile satış yapılamayacaktır. Fiyatlar tüm piyasada platinum için minimum 400 TL olabilir. Biz kendi sunucu müşterilerimiz hariç dışarıdan müşterilere satış yapmamayı veya yaparsak platinum için 350 TL / argentum için 150 TL üzerinden yapmayı düşünüyoruz. Netleşince bilgi web sitemizde ilan edeceğiz. Şimdilik sadece iade geçiyoruz. Resmi açıklama:
https://forum.cfx.re/t/keymaster-lim...ccount/1173653
Sadece key iade edilir.
Ben:Yani ben 40 TL ödeyerek sizden satın aldığım key banlandı ve üstüne benden 110 TL daha alarak yeni key vereceksiniz veya kullandığım 5 günü düşerek 40TL nin kalanını iade edeceksiniz doğru mu anladım? Sunucumhosting:Şuan yeni key satmıyoruz, hiçbir firma satamaz. Sadece iade geçiyoruz satışlar farklı fiyatlardan olacak ancak bunun için zamana ihtiyaç var.
Ben:Anladım. Biliyorsunuz ki bu key olmadan fivem sunucusu hiçbir işe yaramıyor. Eklentiler düzgün çalışmıyor vs. Ayrıca iade politikanızda belirtildiği üzere almış olduğum vds iadesi gerçekleşmeyen hizmetler kategorisinde yer almıyor. Ayrıca sunucuyu sizden 11.10.2020 tarihinde sipariş geçmişim. Bu duruma göre ve taşımadan kaynaklı yaşattığınız teknik problem, kesintiden dolayı ürün bedelimin tamamının iadesini isteme hakkım bulunuyor. Rica ediyorum tam olarak hizmet veremediğiniz ürününüzün kesintisiz iadesini gerçekleştiriniz.
Konuşmalar yukarıda geçtiği gibidir. Ayrıca sunucuyu aldığım akşam veri merkezi değişikliğinden dolayı 00:00-07:00 saatleri arası kesinti sorunu vardı. Sunucuya ulaşamıyorduk. Ayrıca keyi sunucuyu aldıktan bir gün sonra teslim ettiler. Yani aldığım hizmeti 1 gün kullanamadan keyim iptal edildi ve scriptte yaptığımız bütün değişiklikler, özelleştirmeler çalışmaz hale geldi.
Ödediğim ücretin kesintisiz olarak tamamının iadesini talep ediyorum.
Edit: sunucumhosting sitesi ve forumda ki ismimin farklı oluş sebebi faturayı firma sahibimizin üzerine kestirmemdir. Bilginize.
@Yeniceri;