Merhaba arkadaşlar, toplumda gördüğüm kadarıyla memurlara karşı bazı insanlarda gelişmiş bir algı var. En basitinden örnek verecek olursam (ki kullandığım esprilerden biridir) Cem Yılmaz'dan gelsin: "Abi devlet dairesinde 4 kişi fotokopi çektiriyormuş. Başlarında da koordinatör. Arkalı önlü, arkalı önlü, arkalı önlü".
Şimdi ben işin kolayına kaçmak için değil, biraz aile baskısı ve biraz da mecburiyetten memur oldum. Bu işte kalıcı olmaya da niyetim yok. Girişimci ruhumu, araştırmacılığımı, proje geliştirebilen özelliklerimi köreltmemek için elimden geleni yapıyorum. Geriye dönüp baktığımda internet mevzuları bu kadar yaygın değilken bilgili olduğum zamanları düşünerek kendime özeleştiriler getirmiyor değilim, daha iyi fırsatlar yaratıp bunları değerlendirebilirdim. Ancak 2020 yılında gerek salgın, gerek ekonomi gibi sebepleri göz önüne aldığımda halimden şu an pişman değilim. Uzun vadeli hedeflerim farklı tabii ki.
Sizin bu duruma bakış açınız nedir?
Aylar önce daha farklı bir konseptte konu açmıştım. Çok uzun bir yazı yazmıştım ama pek okunmadı. Bir de böyle beyin fırtınası yapalım istedim.
Not: Yıllar sonra uzun vadeli hedefim kendi işimi kurmak.
Y
Yanlış anlamanı istemem ama nefret ettiğim bir kitle. Sırtımı devlete yasladım vatandaş çokta umrumda , canları cehenneme kafasında burnu havada milyoner modunda takılan insanlar. Yaşlıyı azarlar genci azarlar , sonra dayak yiyincede memura saldırı maaşını benim vergimden ödüyorlar olm , zaten bana hizmet etmek için alıyorsun o maaşı neyin havası , dövülen hiçbir memurun masum olduğunu sanmıyorum , yani o kadar çok yaşadım ki bu durumları memurlarla ilgili bir içerik olduğu zaman bunun gibi nefretimi tutamıyorum içimde. Lütfen alınma