Rootkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman hocam niye öyle dediniz ?

Aman hocam niye öyle dediniz ?

O konuyu bende sordum TT kaynaklı bir sorun olsa nasıl çözüm oluyor dediğimde müşteri temsilcisi bana herhangi bir tt kaynaklı sorun olursa dahi bize bildiriyorsunuz tt ile biz iletişime geçip sorunu çözüyoruz dedi. Sizce sorunlara çözüm durumları nasıl ?

Ek olarak TT 50mbps için ne kadar ödüyorsunuz ?

İnternet hızınız ne kadar, ve speed test yaptığınızda hız ve ping değerleriniz nedir ?

Herhangi bir sorun yaşadınız mı? sorun yaşadıysanız çözüm için çabaları nasıl ?

Hangi modemi kullanıyorsunuz ?

İnternet hızınız ne kadar, ve speed test yaptığınızda hız ve ping değerleriniz nedir ?

Problem neydi hocam, detaylandırırmısınız rica etsem ?

Sorun yaşadığınızda çözüm için nasıl bir durumla karşılaştınız ?

Problem neydi hocam, detaylandırırmısınız rica etsem ?

Belediye sokakları komple asfaltladı. Nasıl olduysa yerin altında ki kabloyu yakmışlar belirli bir bölümünü. Tamam burada Türknet'lik bir sıkıntı yok. 3 ay oldu altyapıyı komple hallettiler. Üstelik bir de fiberi de evimin hemen önünde ki kaldırıma getirdiler.
Modemi açtım, ışıklar yanıyor. İnternet geldi, buraya kadar sorun yok. Benim aboneliğim 100mbps değil miydi? Ne ara 2mbps'ye düştü ya? Gittim Türknet online işlemlere girdim arıza kaydını açtım. Ertesi gün Türk Telekom ekipleri geldi kabloyu komple değiştirdi. (normalde ücretsiz değiştirmiyor, diye değiştirdi hiçbir fikrim yok) Tabii ki yine düzelmedi. Sorunun porttan olduğuna o kadar eminim ki anlatamam çünkü bu altyapı arızası çözüldükten 2 saat sonra alt komşunun portunu benim porta takmışlar, benim portu başka rastgele bi' porta takmışlar. Türknet'in Teknik bilgiler kısmında sürekli offlineydim. Neyse adamlara anlatmaya çalıştık 1 ay full anlatmaya çalıştım. Yok abi, adamlar anlamıyor. Sıkıntı illaha bende. Nasıl olduysa hiçbir oynama dahi yapmadan 100mbps'lik altyapı düşmesin mi 2mbps'ye? Upload da sorun yok, download 2'ye düşmüş çıldırdım resmen. 1 ay öyle geçti. Baktım düzeltmeyecekler gönderdim dilekçeyi hellofax'tan. Ertesi gün gittim TT'ye 150 TL karşılığında 50mbps down 8mbps up paketine. Mis gibi rahatım şuan. 50 TL fazla ödüyor muyum? Evet. Ama altyapı sağlayıcısı Türk Telekom olduğu için mecburen TT'den almam gerekiyor yoksa diğer şirketlere ne yaptıkları belli.