ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer sinir hastalığını tatmak istiyorsanız tavsiye ederim, he yok sağlığım yerinde kalsın derseniz o zaman tavsiye etmiyoruz.
Aman hocam niye öyle dediniz ?

CodeKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın sakın sakın bu konu burda kapansın lütfen
Aman hocam niye öyle dediniz ?

OmerSRN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk 2 - 4 ay güzel geçer ardından TT kaynaklı bir arıza olur, anlat babam anlat. Adamlara anlatamıyoruz TT kaynaklı arıza diye. Sonuç ne oldu derseniz iptal edip Türk Telekom'a geçtim 50mbps down 8 up ile mutluyum.
O konuyu bende sordum TT kaynaklı bir sorun olsa nasıl çözüm oluyor dediğimde müşteri temsilcisi bana herhangi bir tt kaynaklı sorun olursa dahi bize bildiriyorsunuz tt ile biz iletişime geçip sorunu çözüyoruz dedi. Sizce sorunlara çözüm durumları nasıl ?

Ek olarak TT 50mbps için ne kadar ödüyorsunuz ?

Kyrexiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben memnunum size de tavsiye ederim. Eğer benim davet kodumla abone olursanız karşılıklı 1 ay ücretsiz internet kazanırız netleştirince PM atabilirsiniz.
İnternet hızınız ne kadar, ve speed test yaptığınızda hız ve ping değerleriniz nedir ?

Herhangi bir sorun yaşadınız mı? sorun yaşadıysanız çözüm için çabaları nasıl ?

Hangi modemi kullanıyorsunuz ?

NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alanya'da 2-3 yıl kullandım , hiç sorun çıkarmadı. Bursa'da da ailemin evine turknet bağlattım 1 yıldır sorunsuz. Ben Asus modem aldım kendim.
Bu arada davet koduna ihtiyacın varsa 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.
YLB61RH64AAG
https://turk.net/p/YLB61RH64AAG
İnternet hızınız ne kadar, ve speed test yaptığınızda hız ve ping değerleriniz nedir ?

drift34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman diyim internetsiz kalırım daha iyi türknet eskiden iyiydi.
Problem neydi hocam, detaylandırırmısınız rica etsem ?

Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun yaşadığında destek alamıyorsun. Sorun yaşamadığın sürece güzel. Eğer yaşarsan bağlattığına bağlatacağına lanet ediyorsun. Modemi bana Asus vermişlerdi fakat kısa sürede bozuldu. İlk defa bir modem bozdum.
Sorun yaşadığınızda çözüm için nasıl bir durumla karşılaştınız ?

ratkopa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben gayet memnunum. yaklasık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. altyapı sağlamsa sıkıntı yaşamazsınız. aşağıdaki kod ilede kayıt olursanız 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

1 AY ÜCRETSİZ TURKNET KODU: WXC81OP84GQC

firatkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman aman düşman başına
Problem neydi hocam, detaylandırırmısınız rica etsem ?

Bedir_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 4 senedir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Alt yapnınız ile alakalı