Merhaba, bugün babama para yatırmak için Denizbank atmsine gittim, parayı yatırdım, daha sonra benimki akbank olduğu için akbank atm uzaktı biraz, burdan yatırayım dedim. 10 TL kesilecek diye gösterince ne gerek var deyip iptal ettim işlemi. Paramı aldım, o sıra arkadaş aradı parka gel diye. Kartı unutmuşum.
Parka gittim, telefona mesaj geldi "kart şifrenizi 3 defa yanlış girdiniz" cüzdanıma baktım kart yok. Koşarak atmye gitmeye başladım ama biraz uzak 1 KM kadar. Yoldayken bir mesaj daha geldi "Akbank kartınızın şifresi değiştirildi" diye. Koşarak gittim atmnin yanına, sıraya girdim. Birisi para çekmeye çalışıyordu. Baktım, baktım, arkasını döndü baktı, işlemi iptal etti. Kartı çıkardı ki, bir baktım benim kart. O an benim şarteller attı, yumrukları yapıştırdım. O sıra kaçmaya çalıştı kaçtıkça her yakaladığımda vurdum. Böyle böyle 500 600 Metre kadar vura vura kovaladım sonra da bıraktım.
Polis çağırsam hemen gelmez. Şikayet etsem salınır diye hiç uğraşmadım. Kişi 35-40 yaşlarında iri yarı biriydi ben 24 yaşındayım. Benden büyük diye dövdüm diye hata mı yaptım diye de düşünmedim değil.
Siz olsanız ne yapardınız? Kartı aldım ama hemen iptal ettirdim. Bloke olan kartta şifreyi nasıl değiştirdi anlamadım. Müşteri hizmetlerini aradım önce kartı göremedi sistemde, daha sonra bloke kaldırmayı denedi 5 6 defa kalkmadı hiçbir şekilde. Mecburi olarak kartı iptal ettirdik.