Hakanbalikesir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Radyoları ekleyeceğin site telif sorunu ile karşılaşacaktır. BU konu çok önemli çünkü bir kaç ay önce bir müşterim sitesine farklı radyoların eklenmesini istedi ve ciddi sıkıntı yaşadık. Sorunu da çözemedik. Sonra radyo eklemekten vazgeçtik.

Onair2 adlı birtema var. BU tema ile sürekli canlı müzik yapabilirsin. Eğer işini görecekse. Diğer türlüsü için herhangi bir tema kullansan da olur.
Yaklaşık 4 yıldır radyolar ile ilgileniyorum. Radyo yayını da yaptığım dönemler oldu bugüne kadar hiç sorun yaşamadım .Tabi bu hiç sorun olmayacak anlamına gelmiyor. Her gün yeni birşeyler le karşılaşıyoruz. Radyolarınin eklenmesi için mail atan birçok radyo da var . Hatta radyo uygulamam var . İstanbul da yayın yapan bir radyo istasyonu kendi radyolarınin dilenmesi için benim uygulamanin tanıtımını da yaptılar. Canlı müzik yayını için çok sıkıntı olduğunu duydum . Müziklerin şarkıların telif hakları ile ilgili sıkıntı yaşayani duydum . Hatta RTÜK dijital radyo yayınlarına lisans zorunluluğu getirdi . Şarkılar ile ilgili baya sıkıntı oluyor. YouTube de bile her radyonun yayınını yayinlayamiyoruz . Kanalı kapatiyorlar.
Onair2 teması dediğiniz gibi canlı müzik yayını için güzel tema ama şuan aradığım tema o değil malesef. İlginiz için çok teşekkür ederim.