Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuduğun bölüme göre çalışma durumu değişir ama haftasonu dahil haftada 3-4 gün çalışacak part time bir iş bulabilirsin. Şayet bölümün çok zor değil ise zorlanmazsın hem okuyup hem çalışırken. Ayrı eve çıkmak da ekstra maliyet tabiki. 3-4 arkadaşınla eve çıkarsan çok sorun olacağını sanmıyorum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bölümünü söyler misin, ben öyle yapıyorum ama detay vermen lazım
Akad35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuyacağın üniversite ve bölüme göre değişir. Daha elde bir şey yokken cevap vermek zor.
hhbozlak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İletişim Fakültesinde okuyorum okuldan sonra çalışmayana mezun olunca da iş yok. Bölümünüze göre değişir ben hemen ilk yıl hem eve çıkayım hem çalışayım hem okuyayım gibi bir rüyaya kapılmayın.
paskevich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci öğretim ise yapılabilir de birinci öğretim zor oluyor. Ben birinci öğretim olduğum için okurken bulduğum tek iş akşamları ve hafta sonları bir internet cafede part time çalışmaktı. Ayrıca üniversitelerin yemekhane ve başka bölümleri de part time öğrenci alıyor ama genelde tercihlerini 2.öğretim okuyanlardan yana kullanıyorlar.

aile ile yaşıyorum şuan hani istanbul olursa saten ayrı eve çıkma derdim olmayacak ama çalışıp da para kazanmak istiyorum

bölüm vs belli değil zaten daha sınavlara vs girilecek o yüzden daha var ama benim hayalim ukrayna'ya gitmek ama döviz kuru bu hayalleri batırıyor

@hhbozlak; ist üniversitesinde mi okuyorsun ?