2014 Dizel HB Focus sahibiyim, Titanium X donanımda, 114.xxx km de aracım, bakımlı ve değişeni yok, sağ arka yolcu kapısı boyandı ve aynı kapıya ait cam değişti orjinali ile.
Bakımlarını da hiç aksatmadan gününden önce yaparım, ağır bakımlarda özellikle yetkili servise gidiyorum, sadece yağ ve filtre için özel servisi kullanıyorum oda arkadaşımın yeri.
Şubat ayında satıp BMW 530x almayı düşünüyordum 2007 model falan, dedim bunu 65 e versem belki 70 e, üstüne bir 10-15 lira koyup çiçek gibi birşey alırım az km ve yıpranmamış.
Arabam şuanda sahibinden e bakacak olursak 150-160 bin liradan başlıyor ve rahat 170 e falan gidebilir gibi duruyor, ne alabiliyorum ne satabiliyorum. Doğru iyi para ediyor ( en azından
sahibinden öyle diyor) ama gel gelelim bu paraya arabayı satmak bana insanları kazıklamak gibi geliyor, öte yandan satsam alamam da.
Böyle aptal saptal birşey oldu çıktı piyasa...
8 Ay önce 70 e alan olurmu gidermi dediğim arabam şuanda 150 den 160 dan elimi öpene gidiyor....
Diyecek birşey bulamıyorum Allah hepimizin ve ülkemizin yardımcısı olsun.
bir tek sizin arabada fiyat artışı yok hocam tüm arabalarda artış var 2013 honda civic 62 ye alındı şuan 170 e hemen gider, bunu satarsanız ne alıcaksınız önemli olan o, fiyat olarak bakmayın kesinlikle