awoken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış yapan değil ancak satış yapmaya teşebbüs etmiş olarak konuyu takipteyim ayrıca birkaç soruya cevap verebilirim.

1- Ana dil seviyesinde İngilizce gerekmiyor tabi ki ancak en azından İngilizce döküman hazırlamanız gerekecek, yani yazabilecek kadar bilmeniz lazım.
3- Başka platform derken şöyle, mesela ben hem R10'da hem Envato'da satıyor isem Envato daha fazla komisyon alıyor. Eğer sadece orada satarsam komisyon az olacak. Envato'nun net komisyonunu hatırlamıyorum şuan ancak 20$'da 7$ kâr gelecek şekilde hesaplamıştı diye hatırlıyorum.
4- Bir kere hiçbir şekilde açık olmaması gerek, didik didik ediyorlar. Detaylı bir döküman olması gerek. Ürünün kaliteli olması gerek. Temel gördüğüm şeyler bunlar.

Envato'da Hard ve Soft olarak 2 farklı rejected türü var. Eğer hard rejected olur ise aynı ürünü tekrar gönderemiyorsunuz. Soft rejected olur ise inceleyen kişinin yazdıklarını uygularsanız tekrar incelemeye alıyorlar.
Anladım hocam yani o zaman şifreleme işlemi yapamıyoruz Ama nasıl yöneteceğiz bu lisans işini peki. Birde örnek ürünümüz 20 dolar bir satışa biz 7 dolar mı? Kazanıyoruz ama bu çok fazla değil mi?