Cok haklisin hocam, benim birde silahla tehdit davam var, 6 aydir memlekete gitmedigimiz halde cimer uzerinden eski esim olan malum sahis kendisini ve annesini silahla tehdit ettigimi iddia ederek sikayette bulunmus, olayin oldugu gun, tarih ve saat yok,asliye cezada dava acildi hakkimda, elde kanit olmadan insanlari bu sekilde zan altinda birakmak ne kadar kotu bir durum anlayabiliyorsundur umarim, seninde Allah yardimcin olsun diyecek birsey yok.
hocam bak en basiti gülme krizine girersin anlatayım.
websitesini ben yaptım info@ mail adresi var ayrılınca gitmiş başkasına site yaptırmış sonra ordan info yeni mail açmışlar şifreyi bilip giremeyince gidip dilekçe veriyor mail adresimi çaldı diye ne ip tespiti var ne bi dosya açıklaması var , şafak baskını yedim telefon , bilgisayar ne varsa el koydular
neyse buraya kadar herşey tamam dedim hadi bastılar , bundan sonrası tam facia ; bilgisayarı ve telefonu incelemeye alıyorlar fethiye adliyesinde bilişim vs. yetkilisi yok izmire gitmesi lazım endüstri meslekten 50 saatlik kurs almış belgesi olan kişiye pc tel inceletip diyorlarki 85 kere mail adresine giriş yapılmış 1 tanesi benim telefonumdan yapılmış diye tespit ediyor arkadaş.
hadi buda tamam yahu 85 girişi nerden anladın mail yandex kurumsal mail üzerinden bağlıydı zaten girdiğinde toplam 40 müşterinin mailinide görüyon neye göre tespit edip neye göre belirledin onu
bunu geç aile hakimine gidiyorum diyorumki hakim bey beni her gördüğü yerde küfür ediyor fethiye avuç içi kadar yer hani bugun karşılaşmıyorsak yarın karşılaşıyoruz birde diyorum hususi olduğum yere geliyor , diyorki kaçacaksın. Geçen geldiği yerde kaçacak yerimde yok önüm ucurum deniz diyorki atlayacaksın bunu diyen hakim
yani bu olayı tam bir manyaklık boyutuna getirdiler. kadın kadın kadın diye diye tarihte olmayan yere getirdiler, arkadaş dövene takip edene birşey yapamıyorlar çatır çatır öldürüyorlar , hiç birişey yapmayıp kaçana ceza veriyorlar
ya 2-3 bin dolara peygamber sülalesi belgesi çıkaran ülkede neyin adaletini bekliyoruz onuda anlamış değilim , ülkede herşey ya senin servetine göre yada tanıdık ettikle dönüyor