Hayat hikayem,
Merhaba ben Code Life , 1988 yılında dünyaya geldim. Çok tatlı bir bebekmişim, ne kadarlık doğduğumu hatırlamıyorum ama ufacık birşeymişim.Çok uslu ve akıllı bir bebek olarak büyümüşüm, 5 yaşında okumayı sökmüşüm. 9 yaşına kadar çok mutlu bir çocukluk yaşadım. Annem dik başlı fazilet gibi bir kadın babam ise çalışkan akıllı ve zeki bir iş adamıydı. Annem siyasetçi babam ise mühendisti. Lakin 9 yaşında peder beyi kaybettik, Obezite sorunu yaşıyordu yanlış tedaviden kalp krizinden vefat etti. Bizi 9 yaşından beri annemiz büyüttü, annem bir partinin Istanbul ilinde ilçe başkanıydı, daha sonra milletvekilliliğine kadar gitti, daha sonra istifa etti. Benden bir de büyük abim var aramızda 5 yaş var, Ailenin haylaz çocuğu ben sakin okunumuş çocuğu ise abimdir. Kendisi Elektrik elektronik mühendisi şuan hala aktif olarak büyük bir firmada çalışmaktadır.Ben ise Lise terkim. Lise zamanlarımda yaşadığım bazı olaylardan dolayı lisedeyi terkettim ama hep bilgisayar ile iç içeydim.(Liseden atılma sebeplerimden biride budur)
16 yaşındaydım ve liseden atılmıştım birşeyler yapmam gerekiyordu.İlk iş deneyimim bir büfede paket servis oldu, paket servis olmama ragmen büfenin gün sonunda o yağlı döner makinesini temizledim gocunmuyorum ama 16 yaşındayım ve neden bunu yapıyorum diye kendime soruyordum. Ordan çıktım bir berbere girdim çırak oldum 17 yaşında kadar daha sonra orayıda bıraktım. Ama hala bilişim ile bilgisayar ile iç içeydim Hiç unutmuyorum pentium 3 550 bilgisayarım vardı. Emektardı. Daha sonra bir internet cafede işe başladım 1 yıl işlettim daha sonra başka bi internet cafeyi 3 yıl işlettim ve kendi internet cafemi açtım.Malesef ki 6. ayında hırsız girdi ve 12 tane bilgisayarimi caldı ( o zamanlar internet cafeleri bilirsiniz fişli dönemler ) Bu dönem zarfında Annem hep bize bakmak için çabalıyordu, abim ise üniversite okuyordu ve şehir dışındaydı. Ben hayata o zamanlarda atıldım hiç bir şey başaramayan birisi olarak. Herneyse daha sonra bilgisayarla bu kadar içli dışlıysam neden bilgisayar üzerinden birşeyler yapmıyorum dedim kendime ve ufak tefek şeyler yapmaya çalıştım, yazılım öğrendim hemen hemen her dilin temelini öğrendim ama ileriye hiç gidemedim, sabit bir dilde durmadım.
Askerliğimi yapmadım özel sebeplerden dolayı muaftim ve raporluydum. Bilişim üzerinden çok güzel paralar kazanmaya başladım. 21 yaşında aşık oldum, hemde nerde biliyor musunuz ? Sanalda IRC donemlerini bilirsiniz oradan bir kıza kaptırdık kendimizi, 11 aylık bir ilişkim oldu bunun 2 ayı sanal 2. ayından sonra real ki malesef ki ilk ilişki tecrübemde de aldatıldım hemde 8.ayından beri aldatılıyormuşum 11. ayda saçma bir sebepten benden ayrıldı ve 1 hafta sonra evlendi.
Bu benim iyice asosyal hale soktu, 1 yıl içinde belki maksimum 3-4 kere evden cıkmışımdır düşünün nasıl bir psikolojide olduğumu, daha sonra acıldım 23 yaşıma geldigimde güzel paralar kazanıyordum, aylık gelirim bana yetiyordu ama sorumluluk sahibi olmadığım için hiç birikim yapamadım. Hep yedim harcadım. cebimde 1000 TL varsa dışarı cıktıgımda eve girmeden once o parayı kurusu kurusuna bitiriyordum. 23 yaşımdan bu yaşıma kadar hala aynı şekildeyim. Sorumluluk alamıyorum para biriktiremiyorum, kazandığım parayı harcıyorum.Harcadıklarımdan pişman mıyım ? değilim(10 yılda harcadığım para ortalama 1 milyon TL) cünkü dışarıdaki hayatı tamamen gördüm yaşadım.Şuan 32 yaşındayım ve günlük ortalama 500 TL para kazanıyorum. Ama sabahına parayı bitiriyorum hayatım hakkında ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimal bu şekilde devam edip öleceğim, amacım var mı? yok, hedefim var mı ? yok, neden yaşıyorum ? bilmiyorum..
Şuan ne mi yapıyorum, ailemden uzaktayım (6 aydır ) kafa dinliyorum, bir eve kendimi kapattım birşeyler yapıyorum, şehir dışındayım 450 TL kira ödüyorum evim güzel en azından deniz görüyor. ortalama 700 800 TL aylık ev giderim var, onun dışında yemek masrafım tamamen yemeksepeti, alkol kullanıyorum alkol dışında birşey kullanmıyorum. Alkolü neden kullanıyorum bilmiyorum içmek keyifli geliyor sadece kafa yaşamıyorum, sarhoş olamıyorum, çok düşünüyorum boş düşünüyorum.
Ben ne yapıyorum ?