Benjamins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık ben globalim diyebilirsiniz. Hayırlı olsun.
DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MM'de Global olanlar artık pek gözde büyütülmüyor. MM ortamı genel olarak hilebazlarla dolu bir ortam ve Faceit, ESEA Gibi platformlara geldiğinizde pek etkili olamıyorsunuz. Ben Faceit 1-3 Levelde çok Global gördüm. Faceit'in Silverları oluyorlar genel olarak Tabii Global olmak da bir başarı. Fakat bunun devamını getirirseniz...
Vianim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler.
TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizde gönüllerin globaliyiz
sociajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama çok katılıyorum, yinede tebrikler tabi ki üstünde bir emek var ama faceit esea gibi yerlerde daha çok eğleniceğinizi ve tatmin olacağınızı düşünmekteyim
sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yokmu hard pubg takılanlar. Akşamları arkadaşkçlarla 1 2 saat vakit öldürüyoruz 😁🤭
seymad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ez Global yazınca hile olan sandım ilk başta
epicsosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar taşıyabilecek var mı ?

Mg2

Öncelikle teşekkür ederim. Mm'de hilesiz bir biçimde global olduğum için paylaşmak istedim. Gerçekten çok zorlayıcı oldu yaklaşık 3 ay boyunca sadece kazanma odaklı hesaba sürekli ısınarak girdim. Faceit ESEA gibi platformlara da kendimi global olunca başlayacağım diye şartlandırmıştım. Artık faceit 10lw için bir başlangıç yapacağım... Ekibim yok ve gerçekten zor oluyor, adaptasyonda zorluklar çekiyorum ekipmanlarım da oldukça iyi değiller. Bu sebeple faceit gibi bir ortam benim gibi solo globalleri şamarlayacak bir yere benziyor.