Artık ben globalim diyebilirsiniz. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam
MM'de Global olanlar artık pek gözde büyütülmüyor. MM ortamı genel olarak hilebazlarla dolu bir ortam ve Faceit, ESEA Gibi platformlara geldiğinizde pek etkili olamıyorsunuz. Ben Faceit 1-3 Levelde çok Global gördüm. Faceit'in Silverları oluyorlar genel olarak

Tabii Global olmak da bir başarı. Fakat bunun devamını getirirseniz...
bizde gönüllerin globaliyiz
Hocama çok katılıyorum, yinede tebrikler tabi ki üstünde bir emek var ama faceit esea gibi yerlerde daha çok eğleniceğinizi ve tatmin olacağınızı düşünmekteyim
Yokmu hard pubg takılanlar. Akşamları arkadaşkçlarla 1 2 saat vakit öldürüyoruz 😁🤭
Ez Global yazınca hile olan sandım ilk başta
Arkadaşlar taşıyabilecek var mı ?
Mg2
Öncelikle teşekkür ederim. Mm'de hilesiz bir biçimde global olduğum için paylaşmak istedim. Gerçekten çok zorlayıcı oldu yaklaşık 3 ay boyunca sadece kazanma odaklı hesaba sürekli ısınarak girdim. Faceit ESEA gibi platformlara da kendimi global olunca başlayacağım diye şartlandırmıştım. Artık faceit 10lw için bir başlangıç yapacağım...

Ekibim yok ve gerçekten zor oluyor, adaptasyonda zorluklar çekiyorum ekipmanlarım da oldukça iyi değiller. Bu sebeple faceit gibi bir ortam benim gibi solo globalleri şamarlayacak bir yere benziyor.