Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazir konusu açılmışken sorayım xd
Eski bir evde oturuyorum adsl modemim var 10 falan aliyorum ama nette sorgulayinca 50-60 hiz alabilirsiniz diyorlar ben vdsl model alsam hattı da vdsl çektirsem sizce ne kadar fark eder ?

Operatörlerden yüksek hiz alabilirim görünüyor adsl hat vs kullandığım için düşük hiz alıyor olabilir miyim ? Adsl den vdsl e geçen oldu mu ? Xd
Geç hocam direk, 50 mbit alırsın.

Turknet kullanıyorum, Eğer yaşadığn yerde YAPA Altyapısı varsa, alabileceğin maksimum değerleri alabiliyorsun, santralden eve 100mbit download 30mbit upload geliyorsa, sen hepsini kullanabiliyorsun. YAPA yerine VAE Altyapısı varsa, 85 TL ücretle 35MBbit/6Mbit veya 10 TL Ek ücretle Maksimum Mbit/8Mbit alabiliyorsun.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Davet kodu ile abone olursan da, ilk ay faturanı zamanında ödersen 2.ay hem sana hem de bana fatura çıkmıyor. birer ay bedavadan kullanmış oluyoruz

Davet kodu: QMU69EX68UXN

Bağlantı: https://turk.net/p/QMU69EX68UXN