Bayan giyim üzerine kurduğum 3 aylık butiğimi satış yapamadığım için devrediyorum.

Gerçek kadın kitleye ulaşamadığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Hevesim kalmadı.

Instagrama sponsorlu gönderi çıktık fakat birkaç beğeni ve 20-30 kaydedilme dışında başka bir şey olmadı. Milyonlarca takipçili sayfalara story + post reklamları verdirdik, 1 tane müşteri çıkmadı. Belki de güven veremedik bilmiyorum.

Site için hiçbir ücret almayacağım. Yalnızca ürünlerin alış fiyatına devredeceğim.

Ürünler sitede mevcuttur. (Link için PM) Toplam 150 ürün. Sitedeki fiyatlar alışın 2 katından fazladır. Toptancıdan aldığım faturasıyla birlikte alış fiyatından devredilecektir. Bu fiyat kdv dahil 3960,52 TL’dir.

WooCommerce altyapılı sitemizi istediğiniz domaine ücretsiz bir şekilde aktarabilirim. İsim değişikliği istemiyorsanız direkt devir edebilirim.

Entegre kargo firmaları:
Yurtiçi Kargo
MNG Kargo
Aras Kargo
PTT Kargo
Sürat Kargo
UPS Kargo

Entegre sanal pos firmaları:
iPara
iyzico
Shopier
PayTR

Ekstra olarak:
Stokta olmayan ürün için gelince bildirim al sistemi aktif.
Sağ aşağıda WhatsApp’a yönlendiren widget var, bunun yerine istediğiniz canlı desteği de koyabilirim.

Butiğin Trendyol, n11, GittiGidiyor mağaza onayı vardır. Ürün ekleyebilirsiniz.

Siteden ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Devir almak isterseniz ulaşabilirsiniz. Havale/EFT yapabilirsiniz veya kredi kartınız ile %3 farkla ödeyebilirsiniz.

Şimdiden hayırlısı olsun.