Mayıs ayında r10 u keşfettim ve şanslı bir şekilde yaptıgım ilk işte çok iyi bir abiyle karşılaştım kendisinin Numarası bulunuyor arada konuşuyoruz fakat r10 kullanıcı adını hatırlamıyorum.kendisinin bir kaç işini yaptım ve aramızda bir samimiyet oldu yani işi al teslim et parayı al değildi aramızdaki samimiyet kendisi bana ceoluk hakkında bilgi vericekti yani hit vs nasıl çekilir diye bir site açtırdı wp üzerine ve makale yazmamı söyledi kısaca sizi de sıkmadan sınavdan dolayı uğraşamadım ve sistemi kendisine tekrar teslim ettim 1 hafta bir tecrübem oldu wp üzerinde fakat onun dışında aldığım işlerden dolayı kullanımını biliyorum
Önümüzdeki haftalarda bir flim dizi içerikli makale sitesi açmayı düşünüyorum wp alt yapılı olacak burada günde 2-3 makale elimden geldiğince 3 makale günlük şekilden düzenli olarak yayınlamayı düşünüyorum siteye nasıl hit çekebileceğimi vs anlatabilecek birisi var mı ? 1 ay sonunda tahmini hangi Aralıkta para kazandırır? adsense bağlama koşulları nedir ?neler önerirsiniz ?
Konuyla ilgilenen r10 kullanıcılarına teşekkür ederim 😊