Doktor yapıyor demıyorum dıkkat edersenız doktor gozetımınde yapılmaktadır dıyorum ve hastalar doktor muayenesı olmadan uygulamaya alınmıyor.
Doktor gozetımınde olması gereken bır ıslemdır. Çünkü lazer epilasyon bir tedavi yontemı olarak gecmektedır ve musterı degıl hastadır bunlar.
Guzellık merkezlerı neden lazer epılasyon kelımesını kullanamaz neden bır cogu epılasyon yazar ? sektore %100 hakım bırı olarak bunu bı arastırın bence

Kullananlara ne gıbı yaptırımlar var sız daha ıyı bılırsınız

Reklam kurulu kararlarını ınceledınız mı hıc ? Ya da saglık bakanlıgı yonergelerını okudunuz mu ?
Bahsettiğiniz cihazların en üst segmentini kullanan bir firmadan bahsedıyorum Deka'nın alexandrite bu hafta alındı hatta. Bunları kımın kullanmaya yetkılı oldugunu da bılıyorsunuzdur. ipl vorteks falan kullanan fırmalarla calısıyorsanız dusuk segmentleri bilemeyecegim. saygılar.
Ben de zaten doktor gözetimi de olmuyor diyorum. Doktor lazer epilasyonla uğraşmaz. Takip ediyorum diyen doktor varsa da hikayeden gözetimdir. Kaç tane doktor tanıyorum sektörde polikliniğe uğramıyor bile. Uğrasa da müşteriyle kesinlikle muhattap olmuyor lazer epilasyonda. Botoks, dolgu vs onlarla ugrasıyorlar. Doktor gozetımınde olan bır ıslem degıldır. Sektör hakkında bilginiz oldugunu dusunuyorsunuz ama maalesef öyle değil. Kolay gelsin herkese hayırlı isler