Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın bu şekilde yönlendirme kesinlikle yanlıştır Polikliniklerin lazer epilasyon için müşteri çekme şeklidir. Hiç bir doktor lazer epilasyon uygulaması yapmamaktadır + gözetimi altında da olmuyor. Ayrıca doktor gözetimi altında olması gereken bir işlem de değildir lazer epilasyon. Uygulamayı yapan kişilerin tecrübesi önemli rol oynar. Siz kimsiniz diye soracak olursanız Türkiye'nin 4 bir yanına polikliniklere, güzellik merkezlerine cihaz satan bir firma ile çalışan biriyim. Sektöre %100 hakim biri olarak bunu yazıyorum.
Doktor yapıyor demıyorum dıkkat edersenız doktor gozetımınde yapılmaktadır dıyorum ve hastalar doktor muayenesı olmadan uygulamaya alınmıyor.
Doktor gozetımınde olması gereken bır ıslemdır. Çünkü lazer epilasyon bir tedavi yontemı olarak gecmektedır ve musterı degıl hastadır bunlar.
Guzellık merkezlerı neden lazer epılasyon kelımesını kullanamaz neden bır cogu epılasyon yazar ? sektore %100 hakım bırı olarak bunu bı arastırın bence Kullananlara ne gıbı yaptırımlar var sız daha ıyı bılırsınız Reklam kurulu kararlarını ınceledınız mı hıc ? Ya da saglık bakanlıgı yonergelerını okudunuz mu ?
Bahsettiğiniz cihazların en üst segmentini kullanan bir firmadan bahsedıyorum Deka'nın alexandrite bu hafta alındı hatta. Bunları kımın kullanmaya yetkılı oldugunu da bılıyorsunuzdur. ipl vorteks falan kullanan fırmalarla calısıyorsanız dusuk segmentleri bilemeyecegim. saygılar.