Bu satış 135 bin liraya bir site satışı değil bir taktik satışıdır. Temmuz ayında açılmış 3 aylık bir sitenin 25 bin lira gelir elde ettiği söyleniyor. Ve sistem çok kolay kopyalanacak bir taktiğe dayanıyor olmalı ki site ile ilgili hiç bir detay verilmiyor. Bu son derece sakıncalı bir durum. Site yeni açıldığı için dikkat çekmemiş, ama bir süre sonra dikkat çekip taktik kopyalanacaktır ya da siteyi satan arkadaş 3 ay sonra aynı taktikle yeni bir site kurup aynı parayı kazanabilir. 3 aylık siteye 6 aylık gelirinden fazla bir ücret isteniyor.

Sitesi ve gelir modeli hakkında hiç bir bilgi vermeyen satış konularına kısıtlama getirilmeli. En azından gelir modelinin ne olduğu, ne satışı yapıldığı, ne yayını yapıldığı söylenir.
Size tedarikçinizi, domaininizi, sermayenizi, reklam stratejinizi sormuyoruz, ama nasıl sattığınızı saklayacaksanız da ne sattığınızı söylemeniz lazım.
Sistem ile ilgili hiç bir bilgi verilmeden yapılacak bu tarz satışlar alıcıyı korumaktan ziyade riske atar.