Teşekkürler, değerli yorumlarınız için.

tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisini de kullanıyorum. Netspeed erişim ve destek konusunda çok daha iyi. Hizmet olarak ikisi de aynı. Alt yapı TT çünkü.
netspeed facebook üzerinden yazdım fakat henüz dönüş yapmadılar. İnternet kesinti ve dalgalanma olmadığı sürece turknet düşünüyorum gibi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
turknetheryerde 100 mbit gösteriyor, aldıktan sonra "santrale uzak" diyerek 8mbit veriyor. turknetin gerçekten 100mbit verdiğinden emin olmanız gerekiyor.
santrale uzaklığını sorsak başvuru yaparken, doğruyu söyleyeceklerini sanmam. Ama insanın güvenesi de geliyor.

laaps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://turk.net/p/VQP15AN97PRQ
Türnet daha iyidir yukardaki linkten uye olursaniz 1ay bedava kullaniyorsunuz
35mbps dediler 35 veriyo bize
teşekkürler.

Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Türk Telekom altyapısına sahip VDSL Türknet kullanıyorum, 13 Yıl Türk Telekom 2 yıldır da Türknet'deyim. Altyapı 100mbps'yi 10 yıl önce kaldırıyordu ttnet roket zamanında şu an türknet 35mbps, 6 ay önce başvuru yaptım 100mbps geçin diye altyapınız değişecek dediler bekletiyorlar ne Türk telekomun haberi var ne başkasının... Alternatif arıyorum Türknet altyapıda bir gelişme güncelleme ya da sorun olunca resmen saldı. 100mbps geçiş talebini yaptığımdan beri de (son 6 aydır) internet hiçbir zaman stabil olmadı, arıza tespiti ve incelemesini onlarca kez yaptırmama rağmen hepsinde sorun yok gibi şeyler söylendi. Ya Türk Telekom'a geçeceğim ana sağlayıcı oldukları için ya da başka taahhütsüz alternatifleri denemeye devam edeceğim. Türknet ile net konuşun 100mbps verebileceklerse Türknet kullanın hocam, öyle olur deyip 2 gün sonra ya kusura bakmayın altyapınızda güncelleme varmış derlerse zamanınızı çalmış olurlar.
Zamandan kaybetmek istemiyorum ben de, henüz taşınmadım. Taşındığımda internetsiz kalmak istemiyorum. Ama ne sorarsam sorayım, beni caydıracak bir cevap vermezler zaten, güvenmek istiyorum turknete bakalım.

Objektifhaber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba internet alacaksanız şikayet var sitesine bakın.. netspeed diyorsunuz hele bakın millet ne sorunlar yaşiyor.. yada turknet..
Adı üstünde şikayetvar hocam, onları da inceledim fakat,hangi internet firmasında sorun yokki ?

ahmetssancar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tavsiyem türknet kullanmak 100 mpbs diyorsa 100 yakın alırsın. Yakın zaman seha denilen hizmet çıkacak böyle tt altyapısını diğer firmalar da kullanabilecek. Turknet herkesin bildiği üzere en iyi upload veren firma sistemin oturduğunda sende bu hizmetten upload hızı yüksek bir şekilde kullanbilirsin.
daha çok tabit upload duyumlarımdan ötürü tercih etmek istiyordum ben de turkneti...