İlgili firmada benimde bir domainim bulunuyor. Domain lazım olmuştu ns değiştireyim dedim. Baktım bir türlü değişmiyor, ticket atayım dedim cevap atan yok
Sonra yoğunluktan saldım o işi kalmıştı öyle. Şimdi konuya istinaden tekrar hatırladım ve bir kontrol edeyim dedim.
1 Aydır değiştirememişler, ha cevapta yok. Sonrasında transfer kodu talep etmiştim. Oda gelmemişti sanırım. Tekrar talep edeceğim bakalım epp kodunu.
Hocam sizde sabır varmış.

Ben son Ticketi attım konuyu uzatmadan NS değiştirme işlemi olmuyorsa. Transfer süreci yapalım diye. Cevap yok daha da yani artık işim maddi kısmınıda geçmişim. Biz de ekmeğimizin peşindeyiz. O beni mağdur ederse bende başkasını mağdur ediyor olabilicem. Ciddi sıkıntı ne yapacağımı şuan bilmiyorum. Bir önceki Ticket'imde kullandığım Hosting dedim Linux .Net Core 3.1 varmı dedim. Şayet yoksa Windows'ta varsa oraya çekin dedim. .Net Core var veya yok demedi. Geçiş yapamıyoruz dedi. Geçiş yapmak için ücret talep etse yine eyvallah. Abi verhasıl hizmet sıfır. Ve Şikayet etme gibi niyetim yoktu ama İnsanlar görsün artık. Parasını veriyor düdüğünü çalsın yani. Bilsinler hizmeti görsünler. Benim amacım sadece bu. Ki lekelemiyorum da en doğal hakkım olanı söylüyorum. Sıfır esnaflık