ofurkanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda bazı kişilerle tartışmışımdır ama hiç engellemeyi düşünmedim, birini engellemek bana saçma geliyor. Çünkü engeli bastığın an birinin fikirlerini görmemeye başlıyorsun(ne kadar saçma da olsa) . Şahsen her ne kadar saçma bi tartışma olsa ve ben hatalı olsam da biri beni engellerse üzülürüm Bu yüzden eğer biriyle bi sıkıntım varsa notlara yazıyorum bunun ile böyle bir sıkıntı yaşamıştın haberin olsun diye. Bu yüzden engel olayını gereksiz buluyorum.
Bu forumda ve başka forumlarda hep tartıştığım insanlar oldu. Ama bende sizin gibi hiç engellemeyi düşünmedim. Hadi engellersin o gün yaptığı harekete göre belki adam öyle bir insan değil. Farklı bir gününde kötü geçmiştir günü vs.

@CARSI; Atıyorum dün bir mesaj aldım 3 ay önce(-) trade vermiştim arkadaşa. Daha önceden ticaretimiz vs. olmamıştı. İhale mevzusundan (-) trade yemişti. Arkadaş ile hiç bağlantım olmamıştı. Ama dün konuştuk tatlıya bağladık. (-) Trade silindi. Şimdi ben bu adamı sizin istediğiniz gibi engellesem adam yanlışını anlayıp atıyorum tatlıya bağlamak istediğinde adamın önüne taş koymuş oluyorsun. Bence mantıklı değil. Aslında forum ortamında engelleme hiç olmamalı büyük bir yanlış, küfür vs. olunca yönetim ceza veriyor zaten.

Benimde görüşlerini üslubunu beğenmediğim insanlar vardı. Hatta o arkadaş üslup konusunda çok ban yemişti. En son forumdan tamamen banladılar gerçi o tarz insanlar olmadığınca bu görüşü desteklemem. Ama eğer o arkadaş gibi 10-15 kişi olsa ben net bir şekilde desteklerim.